V/ Jesper Hjermitslev

Adresse: Mads Sørensensvej 1, Tornby // 9850 Hirtshals

Telefon: 98 97 70 44 // CVR: 18661535 // fa-tornby@mail.dk

​Historie

- I marts 1980 fik Finn Andersen svendebrev som tømrer, og i maj startede han for sig selv hjemme i baghuset. Investeringen var en værktøjskasse og en kombineret maskine til 35.000 kr., også blev personbilen byttet med en varevogn og en billigere personbil.

- Jeg startede, fordi jeg havde lyst til at prøve det, og jeg syntes og synes stadig, at det er udfordring at skabe noget, fortæller han.

- Og selv om det var midt under den hårdeste del af byggekrisen, gik det over al forventning. Efter et halvt år kunne han ansætte sin første med arbejder, kort efter tre og gennem årene til en stab af 15 medarbejder.

- I dag er det Jesper Hjermitslev der står for den daglige ledelse i firmaet.

- Jesper blev udlært i 1989 hos Finn Andersen. Efter at have stået på egne ben i nogle år i henholdsvis Sverige og Tyskland, kom Jesper i 1997 tilbage til firmaet. I første omgang som formand, med henblik på en gradvis overtagelse af firmaet. Finn Andersen mente at firmaet, der nu har eksisteret i over 20 år, trængte til nye ideer fra yngre kræfter.

- I 1998 købte Jesper sig ind i firmaet som ligeværdig kompagnon.

- Det er fortsat meningen at jeg skal overtage, men i øjeblikket er vi i en overgangsfase, hvor vi er kompagnoner, og overtagelsen er ikke fastlagt nøjagtigt, men det kommer til at ske glidende fortæller Jesper Hjermitslev

​Jesper Hjermitslev

Daglige leder - Kompagnon

​Peter Smed 

Bogholder

FA. Tømere og snedker

V/ Jesper Hjermitslev

Mads Sørensensvej 1, Tornby // 9850 Hirtshals

Telefon: 98 97 70 44// CVR: 18661535